top of page
  • chantalgent5

Onze pijlen wijzen u de weg

Bijgewerkt op: 22 jun. 2023

Desindo vernieuwde deze week zijn wegsignalisatieDit betekent voor u nog meer veiligheid en efficiëntie!


U heeft het als klant waarschijnlijk al opgemerkt: sinds midden vorig jaar hebben we op onze terreinen aan de Wiedauwkaai een ingang rechts en een uitgang links; niet één maar twee schuifpoorten.We lieten experts de verkeerssituatie op onze terreinen analyseren en de mogelijkheden bekijken. Na analyse van de situatie, werden door de grafische dienst een aantal voorstellen uitgewerkt en besproken.

We kwamen met zijn allen tot het besluit dat we een tweede uitrijpoort dienden te voorzien om het doorgaand verkeer van leveringen en afhalingen vlotter en veiliger te laten gebeuren.

Er werd een volledig nieuwe metalen KOPAL afsluiting geplaatst van het type Arena met twee schuifpoorten om de in- en uitritten van elkaar te scheiden.


In een tweede fase kwam dan de wegmarkering aan bod, die is sinds maandag een feit. Via duidelijke witte wegmarkeringen wordt u als klant naar de laadzone geleid en daarna ook veilig terug naar de uitgang. Leveringen worden gescheiden van afhalingen en alles verloopt vanaf nu nog efficiënter en veiliger.Desindo BV is constant bezig om uw klantbeleving te verbeteren. We staan ook altijd open voor suggesties of verbeteringsvoorstellen van onze klanten via info@desindo.be.

Met een glimlach staan wij steeds tot uw dienst.

40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page