top of page

Privacy policy

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen wij het Internet Protocol (IP)-adres dat wordt gebruikt om uw computer met het internet te verbinden; login; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. Wij kunnen software tools gebruiken om sessie informatie te meten en te verzamelen, inclusief pagina reactietijden, lengte van bezoeken aan bepaalde pagina's, pagina interactie informatie, en methoden gebruikt om weg te bladeren van de pagina. Wij verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (waaronder naam, e-mail, communicatie); opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

Wij verzamelen dergelijke niet persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

   Om de Diensten te leveren en te exploiteren;
   Om onze Gebruikers permanente klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;
   Om onze Bezoekers en Gebruikers te kunnen contacteren met algemene of gepersonaliseerde dienstgerelateerde kennisgevingen en promotionele berichten;
   Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide ,niet persoonlijke Informatie te creëren, die wij of onze zakelijke partners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren;
   Om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving.

Ons bedrijf wordt gehost op het platform Wix.com. Wix.com biedt ons het online platform waarmee wij onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene toepassingen van Wix.com. Zij slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.  

Alle door Wix.com aangeboden en door ons bedrijf gebruikte gateways voor directe betalingen houden zich aan de normen van PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS vereisten helpen de veilige behandeling van credit card informatie door onze winkel en haar dienstverleners te garanderen.

We kunnen contact met u opnemen om u te informeren over uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om vergoedingen of verschuldigde bedragen te innen, om uw mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of als het anderszins nodig is om contact met u op te nemen om onze Gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetten en elke overeenkomst die we met u hebben af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen wij contact met u opnemen via e-mail, telefoon, tekstberichten en post.

Als u niet meer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via [uw e-mail] of stuur ons post naar: [uw fysieke postadres].

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als wij wezenlijke veranderingen in dit beleid aanbrengen, zullen wij u hier laten weten dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie wij verzamelen, hoe wij deze gebruiken en onder welke omstandigheden wij deze eventueel gebruiken en/of openbaar maken.

Als u: toegang wilt tot, correctie, wijziging of verwijdering van de persoonlijke informatie die wij over u hebben, wordt u verzocht contact met ons op te nemen via [uw e-mailadres] of ons post te sturen naar: [uw fysieke postadres].

 

bottom of page