COLLSTROP

DESINDO VERDEELPUNT VAN HET UITGEBREID ASSORTIMENT COLLSTROP PRODUCTEN

Omdat er een stijgende vraag is naar producten die jarenlang meegaan, starte de research van Collstrop naar impregnatiemogelijkheden die het hout een langere levensduur moeten geven. Na intensief onderzoek ontstaat er een eigen impregneertechniek en richten ze een impregneerinstallatie op en lanceert Collstrop een eigen tuinhoutcollectie.

De productie van Collstrop met de focus op drie belangrijke doelstellingen:
 

Poolhouse Collstrop

Voor elk wat wils

Met een tuinscherm, hekje, pergola, carport, berging, poort, terras, poolhouse of decoratief element van Collstrop wordt uw tuin een extra leefruimte waarin het heerlijk verpozen en leven is. De maatwerkafdeling van Collstrop biedt mogelijkheden om te personaliseren, zodat het ook echt úw tuin wordt.

Tuinhout zonder zorgen

Collstrop biedt als fabrikant tot 25 jaar garantie tegen houtrot, schimmels en insecten. Dit kan door de selectie van de juiste houtsoorten en de beheersing van de juiste verduurzamingtechniek.

Unieke maatwerkservice

Voor een aantal producten zoals poorten, schermen of carports werkt hun maatwerkafdeling op basis van uw schets een nauwkeurige technische tekening en een gedetailleerd prijsvoorstel uit. U wil kennis maken met de maatwerkservice van Collstrop? Dat kan via ons verdeelpunt Desindo bvba te Gent.

contacteer ons

Indien u verdere vragen heeft neem gerust contact met ons op
CONTACT